Over ons

Rebelz op de Binckhorst: Een verborgen schat aan de Trekvliet.
Bij Rebelz op de Binckhorst kun je terecht voor een lekkere cappuccino, een gezonde lunch, je borrel met collega’s of een etentje met een vriendin. Het ligt aan de rand van de Binckhorst met schitterend uitzicht op de Trekvliet en mixt het rauwe randje van het gebied maar ook van het leven met een heel mooi en uniek verhaal en een menu gebaseerd op streetfood: Streetwise!

Rebelz is een sociale onderneming en dat zie je terug in de tweede kans die aan alles wordt gegeven. In de keuken en de bediening werken ex-gedetineerde vrouwen die worden opgeleid tot kok of gastvrouw. Ook het interieur is duurzaam doordat er een ideale mix is gecreëerd tussen oud en nieuw en materialen worden hergebruikt. Je ervaart binnen de lichte en donkere kant die ons leven soms heeft. Je ziet het aan de kleuren, het urban gevoel en proeft het aan de gerechten die allemaal hun herkomst kennen op straat.

over-ons-rebelz-op-de-binckhorst.jpg
over-ons-2-rebelz-op-de-binckhorst.jpg

Rauw combineren wij met mooi; met een zonnige toekomst. Grafische kunst verbindt die lichte en donkere kant, verbindt het rauwe en het gestileerde. Wees welkom voor de lekkerste koffie in Den Haag met huisgemaakt gebak, een fijne lunch of een andere lekkere keuze van ons all-day menu! Geen tijd om bij ons te komen eten? Kom langs, bestel iets van ons Take Away menu om thuis van te genieten.

Karin had een droom: En bij Karin blijft het nooit bij dromen! Vrouwen met een detentie-verleden ondersteunen bij terugkeren op de arbeidsmarkt. En niet alleen met een baantje maar met een diploma in de horeca, basiskok of gastvrouw. Op die manier hebben de vrouwen een betere basis voor de toekomst. Om deze vrouwen ook aan het werk te laten gaan volgde al snel een eigen restaurant Rebelz aan de Rotte. Daarna kwam het terras van Rebelz in de Kampioen in Nieuwersluis, tegenover de penitiaire instelling. En nu is Rebelz op de Binckhorst open!

De Rebelz-vrouwen worden opgeleid door vakdocenten van de Horeca Academie.

Scroll naar boven